Close
0492-461617 /
06-10403788
info@laarbeekhoeve.nl

Wij zijn hondenkennel De Laarbeek Hoeve. Een erkend kennel dat voldoet aan de alle vakbekwaamheidseisen. U kunt bij ons terecht voor het kopen van een Rottweiler puppy. Al onze Rottweiler puppy’s worden geboren op onze gezellige woonboerderij. Hier komen zij al vroeg in contact met kinderen, geiten, kippen en paarden. Hierdoor maken de pups een gemoedelijke en sociale start. De perfecte manier om op te groeien.

We kunnen rustig stellen dat onze kennel een uit de hand gelopen hobby is. Maar altijd nog kleinschalig en persoonlijk. Met veel liefde voor onze honden en pups. Ik help u graag bij het vinden van uw nieuwe hond. Samen kijken we naar uw wensen, gezinssituatie en gebruik van de hond. We willen uiteraard het beste voor onze honden.

Vier weken na de geboorte van de Rottweiler puppies kunt u bij ons langskomen om de voor u geschikte pup uit te zoeken. Hierin wordt u door mij persoonlijk geadviseerd. Wanneer de pups 8 weken oud zijn mogen ze het nest verlaten. Voordat u de hond mee naar huis neemt zal ik u alles uitleggen wat u moet weten.

U bent van harte welkom om onze kennel te bezoeken. Onder het genot van een kopje koffie of thee zal ik al uw vragen over de Rottweilers beantwoorden. Wij hebben immer een schat aan ervaring. We fokken deze rassen al sinds 1985. Met passie en plezier.