Close
0492-461617 /
06-10403788
info@laarbeekhoeve.nl

Onze Nestjes

Klik op onderstaande afbeeldingen om meer informatie over het nest te krijgen.

Rottweiler pups

Info over de pups: Er zijn Rottweiler pups geboren en deze mogen inmiddels het nest...

Een Rottweiler pup is een stoere pup met een zelfverzekerd karakter. Altijd op onderzoek uit. De black and tan kleur maakt de pup aantrekkelijk om te zien. Ze zijn ontzettend lief en kunnen goed met kinderen overweg. Wanneer de pups 4 weken oud zijn kunt u bij ons langskomen om de pups te bewonderen en eventueel te reserveren.

De pups worden bij ons sociaal opgevoed. Ze leven samen met andere honden en pups en zijn daardoor goed gesocialiseerd. Daar komt bij dat we onze teven en reuen heel goed kennen. Wij fokken alleen met lieve sociale honden uit een goede stam. We streven ernaar om de Duitse foklijnen erin te houden. Waarmee we het robuste en stoere uiterlijk van de Rottweiler in tact houden.

Wij voeren onze honden brokken van ons eigen merk. Dit zijn complete brokken die uitermate geschikt zijn voor grote hondenrassen. Hierdoor groeien ze op tot gezonde honden met een glanzende vacht en goede ontlasting.

Dierenarts

Als de pups 6 weken oud zijn komt onze vaste dierenarts. Hij geeft de pups een identificatie door middel van een microchip. Ook krijgen ze  dan de benodigde inentingen. Bij ons worden alle pups ingeënt tegen de Hondenziekte en Parvo. Alles wordt genoteerd in hun eigen Europees dierenpaspoort. Wij ontwormen onze pups regelmatig. Ook zullen we u precies uitleggen hoe u dit moet voortzetten.

Eindelijk thuis!

Op het moment dat u de pup in huis hebt gehaald is het erg belangrijk dat u de pup aan alles laat wennen. Neem de pup vooral overal mee naar toe! Laat hem kennismaken met dingen zoals een lift, drukke ruimtes, winkelstraten, alle soorten dieren, kleine kinderen, druk verkeer, etc. De hond leert van positieve en negatieve ervaringen. Door zijn intelligente en leergierige aard brengt de opvoeding weinig problemen met zich mee. Consequent zijn is bij dit ras nog belangrijker dan bij andere rassen.

Verzorging

Een Rottweiler pup is makkelijk te verzorgen. De korte vacht vereist weinig werk. De pup heeft veel beweging nodig en vindt het ook heel leuk om te spelen. U zult merken dat de Rottweiler een leergierige hond is. Omdat de pup ook zo graag wil leren is het aan te raden om op puppy cursus te gaan. Een goed opgevoede Rottweiler is je grootste vriend.

Bent u op zoek naar een lieve, gezonde pup. Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij de aanschaf van uw nieuwe kameraad.